Bienvenid@s a mi blog de canalizaciones

lunes, 23 de abril de 2012

Canalització dels elfs

Des de la veu profunda dels elfs, t'enviem sanació, protecció i saviesa del nostre món màgic a la Terra, invisible a la humanitat i que va signar un pacte de compromís etern amb la mare Terra. 

Aquest pacte ens lliga a ella, a les estacions i als cicles vitals i ens nodrim de l'energia de la Terra. 

És un planeta ple de bellesa i en ell ens ancorem en l'estància de l'ara, en l'harmonia absoluta i la infinita llibertat d el'ésser etern i lliure. 

Cada segon el vivim amb amor, en unitat amb el que som i amb la respiració del planeta. Respectem els propòsits d'altres criatures sempre i quan no siguin contraris a la preservació del planeta. No som al costat de qui no respecta aquesta llei. En canvi, això ens apropa a tu perquè ets la nena de les muntanyes, la fada creadora de prosperitat i d'abundància que ha vingut a llaurar i recollir, a ensenyar i a aprendre en aquest indret ple de llum i de bellesa salvatge. 

La teva llavor és de llum i d'amor i ara germina amb paciència, mentre sanes el teu dolor i cau el patiment que no et deixa veure des de la perspectiva adequada.

T'ajudarem i et guiarem a aquells que fa molt de temps que et coneixen i que reconeixeran la teva ànima de fada, destinada a brillar en altres dimensions i a ser reconeguda com la reina estel·.lada que alguns necessiten. Demana de sentir-los i d'escoltar-los.

No hay comentarios:

Publicar un comentario